Προσφορά!

ΒΛΑΒΗ #4

της συντακτικής ομάδας

, , , ,

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ | Ένα περιοδικό για το βιβλίο, τον πολιτισμό και άλλα πράγματα που κάνουν τη ζωή λίγο πιο υποφερτή

Στο τέταρτο τεύχος της βλάβης ενδεικτικά περιλαμβάνονται:

Αφιέρωμα: Λογοτεχνία και Τεχνητή Νοημοσύνη
Διήγημα του Χρίστου Κυθρεώτη
Συνέντευξη με τον Σεχάν Καρουνατιλάκα | Συνέντευξη με τον Εντουάρ Λουί | Συνέντευξη με το ChatGPT
Κείμενα για την Τζέννυ Έρπενμπεκ, τη Λάνα Μπάστασις, τον Έντγκαρ Άλαν Πόε, τον Τόμας Πίντσον, την Ντόρις Λέσινγκ, το Fargo, τον αφροφουτουρισμό, και άλλα πολλά και ευχάριστα.
Στη γωνιά του βιβλιοπώλη ο Γιώργος Θωμόπουλος.

* Οι παραγγελίες θα αρχίσουν να παραδίδονται την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

 

Εκκαθάριση

η συγγραφέας

ομάδα συντακτική

Η Μαρτίνα Ασκητοπούλου γεννήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη κι έκτοτε είναι Αθηνέζα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Πολιτιστική Διαχείριση. Όταν δεν μεταφράζει, κάθεται σε μπαλκόνια φίλων και φροντίζει (ανεπιτυχώς) κακτάκια.

Ο Χρήστος Κρυστάλλης γεννήθηκε στον Πειραιά το μακρινό πλέον 1992. Έχει περάσει επιτυχώς σχεδόν από κάθε χειρωνακτικό στάδιο που αφορά την παραγωγή και τη διανομή του βιβλίου. Πλέον, δυστυχώς για εσάς, έχει βρει χώρο για να γράφει.

Η Εύα Πλιάκου γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1992, αλλά ζει στην Αθήνα από τότε που πέρασε στη Νομική για κακή της τύχη (της Νομικής). Τα τελευταία χρόνια δουλεύει στις εκδόσεις Αντίποδες ως επιμελήτρια, σόσιαλ μίντια μάνατζερ και άλλα πολλά.

Ο Πάρης Τσούτσης γεννήθηκε στην Αθήνα μεταξύ του Μουντιάλ της Γαλλίας και του Ελληνικού Κραχ του ’99. Γεγονότα που, όσο να ’ναι, τον
στιγμάτισαν.

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα του συγγραφέα